0Порівняння товарів
Мотоквартал — Всеукраїнский магазин мототоварів
0
Мій кошик

Мотокуртка захисна підліткова Alpinestars Bionic Tech Youth (2838175)

Артикул: 2838175

Функціональна молодіжна захисна куртка Bionic Tech забезпечує оптимальний рівень захисту та чудовий комфорт для юних гонщиків. Куртка оснащена знімним плаваючим захистом грудей Polyhedron Hybrid Technology, сертифікованим CE/UKCA рівня 2, адаптивним в'язкопружним захистом спини, сертифікованим CE/UKCA рівня 2, а також контурним захистом ребер з біопени з перевіреним на перегонах еластичним сітчастим базовим шаром, що забезпечує чудову свободу рухів, забезпечуючи при цьому чудовий захист верхньої частини тіла. Легкознімна конструкція знімного захисту грудей і спини в поєднанні з центральною блискавкою базового шару підвищує практичність цієї куртки, забезпечуючи при цьому повний захист юного гонщика. Куртка оснащена захистом плечей і ліктів Nucleon Flex Plus, сертифікованим CE/UKCA Level 1. Рукава мають дуже низький профіль, компактні та добре вентилюються, щоб забезпечити максимальний комфорт під трикотажем, а також мають класну графіку для тих, хто віддає перевагу носінню його окремо в тепліші температури. Молодіжна куртка Bionic Tech - це дуже зручна та надійна куртка завдяки низькому профілю, надлегкій та добре вентильованій конструкції.


Завдяки використанню гібридної технології Polyhedron молодіжна захисна куртка Bionic Tech є однією з найлегших, найбільш вентильованих і найбільш захисних захисних курток у своєму класі. Двозонний захист грудей має жорстку центральну зону з гнучким м'яким компаундом по периметру, підкріпленим м'яким набиванням з біопени, яка працює як адаптивна система, що підлаштовується під форму грудей. Центральна зона захисту грудей, розташована безпосередньо за перфорованою протиударною решіткою, повністю відкрита для забезпечення максимальної вентиляції.


Новий протектор спини з високою перфорацією, сертифікований CE/UKCA рівня 2, виготовлений із гнучкого й адаптивного в'язкопружного матеріалу, що забезпечує чудову вентиляцію та властивості зниження ваги.


Захист грудей і спини надійно утримується регульованими лямками. Нижня фіксація здійснюється за допомогою пряжок, що легко пристібаються, і V-подібних ременів, які також фіксують на місці захист ребер. V-подібні ремені розподіляють силу натягу на ширшу ділянку захисту спини, що забезпечує надійнішу і зручнішу посадку. Захист ребер забезпечує додатковий захист у критичних зонах.

Додайте перший відгук
Новий відгук
Оцініть товар
Надіслати
Розмір
Виберіть колір
13 550 грн
Доступний

6546624123LXL

Артикул
грн.
дн.
шт.
2838175 13550
14
10
Зайдіть, щоб
відобразити знижку

1.Нова Пошта, по тарифам перевізника.
2.Самовивіз з пункту видачі.
Докладніше про доставку
Про обмін та повернення

- переказом через платіжні системи банків
- накладеним платежем перевізнику при сумі замовлення від 200 грн.
- в пункті видачи готівкою або карткою

Важливо: деякі товари продаються тільки по повній або частковій передоплаті.
Докладніше про оплату

Докладніше про бонуси

Характеристики
Колір Чорний/Червоний
Для кого Дитячий
Короткий опис Код виробника: 6546624-123-LXL
Вага: 1.578
Од.виміру: Each
Вгору