0Порівняння товарів
Мотоквартал — Всеукраїнский магазин мототоварів
0
Мій кошик

Моторукавички Icon PURSUIT (861485)

Артикул: 861485

Укорочені рукавички Icon Pursuit підходять для їзди на будь-якому виді мототранспорту незалежно від манери водіння райдера.
Еластична міцна основа виконана з натуральної овечої шкіри Pittards, яка має спеціальне полімерне покриття для поліпшення експлуатаційних властивостей.
Матеріал забезпечує максимально щільне та водночас м'яке прилягання до кисті, не здавлюючи та не натираючи руки користувача навіть за тривалого носіння.
На тильній стороні розташовані накладки з високоякісної та зносостійкої цапиної шкіри Battlehide, які унеможливлюють ймовірність ковзання та покращують зчеплення долонь із поверхнею важелів керування.
Область суглобів кулака (кісточок) схильна до найбільшого травматизму, тому покрита інтегрованими формованими протекторами з високоміцного полімерного матеріалу - термопластичної гуми.
У зоні нижніх фалангів пальців є вшиті пружні вставки, які покликані ефективно захищати під час тертя і пом'якшувати силу ударного впливу.
Фронтальна сторона декорована об'ємним металевим логотипом, який надає аксесуару яскраву індивідуальність і вишуканий зовнішній вигляд.
Спеціальна нано-шкіра на пучках пальців дає змогу не знімати моторукавиці під час експлуатації різноманітних пристроїв із сенсорними екранами - смартфонів, GPS-навігаторів, планшетів тощо.
Дана модель має вигнутий анатомічний крій і гофровані бічні панелі, які дають змогу здійснювати будь-які активні рухи руками і не відчувати втоми в м'язах.
Металева кнопка на внутрішній частині манжета передбачена для зручного кріплення рукавичок між собою або пристібання до мотоциклетної куртки, штанів або сумки.
Надійна фіксація аксесуара на зап'ясті здійснюється за допомогою регульованої застібки на липучці з прогумованою основою, яка полегшує процес надягання і зняття.

Додайте перший відгук
Новий відгук
Оцініть товар
Надіслати
Розмір
Виберіть колір
1 514 грн
1 272 грн
Доступний

33013386

Артикул
грн.
дн.
шт.
861485 1272 24h 1
Зайдіть, щоб
відобразити знижку

1.Нова Пошта, по тарифам перевізника.
2.Самовивіз з пункту видачі.
Докладніше про доставку
Про обмін та повернення

- переказом через платіжні системи банків
- накладеним платежем перевізнику при сумі замовлення від 200 грн.
- в пункті видачи готівкою або карткою

Важливо: деякі товари продаються тільки по повній або частковій передоплаті.
Докладніше про оплату

Докладніше про бонуси

Характеристики
Колір Чорний
Матеріал Шкіра
Короткий опис Код производителя: 3301-3386

Вес: 0.280
Вгору