0Порівняння товарів
Мотоквартал — Всеукраїнский магазин мототоварів
0
Мій кошик

Олива моторна Motul 4T NGEN 5 SAE 10W40 4L (2848501)

Артикул: 2848501

ПРИЗНАЧЕННЯ
MOTUL NGEN 5 — це інноваційна екологічна моторна олива на основі комбінації високотехнологічних базових олив та додатків, в формулу продукту входять синтетичні складні ефіри та високоякісні регенеровані базові оливи.
Підходить для будь-яких типів мотоциклів дорожніх або позашлякових, які оснащені 4-тактними двигунами, з інтегрованою коробкою передач або без неї, з "мокрим" чи "сухим" зчепленням. Ідеально підходить для мотоциклів які оснащенні системами доочистки відпрацьованих газів, такими як каталітичні нейтралізатори або впорскування повітря до вихлопної труби.
Призначений як для повсякденної їзди, так і для відпочинку. Ідеально підходить для будь-яких мотоциклів "Youngtimer" або "Classic".
Інше застосування: квадроцикли, UTV, SxS, особисті гідроцикли (PWC) або снігоходи залежно від рекомендацій виробника.

СТАНДАРТИ ТА СХВАЛЕННЯ
СТАНДАРТИ

API SP
JASO MA2 (2023)

Особливості та переваги
– Мастильний матеріал на основі синтетичної базової оливи, підсилена ексклюзивною технологією складних ефірів для мінімізації втрат двигуна на тертя та збільшення потужності.
– Відмінна стійкість оливної плівки при високих температурах для кращого захисту двигуна, особливо при високих обертах.
– Оптимізований вміст фосфору та сірки для повної сумісності з сучасними каталізаторами.
– Комбінація складних ефірів з протизношувальними додатками забезпечує покращену стійкість до зсуву для кращого захисту коробки передач та продовження терміну експлуатації.

– Спеціальна формула для забезпечення максимального захисту, плавного перемикання передач, оптимізації витрати палива та легкого пуску.
– Відповідність стандарту API SP гарантує додатковий захист та переваги, включаючи сумісність з сучасними системами доочистки відпрацьованих газів, термоокисну стабільність та контроль відкладень в сучасних двигунах.
– JASO (Японська організація автомобільних стандартів) розробила власний стандарт для моторних олив 4-тактних двигунів мотоциклів - JASO T903: 2023. Він складається з трьох частин: характеристики оливи для захисту двигуна, характеристики оливи для роботи зчеплення, фізико-хімічні параметри. Специфікація JASO MA2 забезпечує найефективніші значення коефіцієнтів тертя для забезпечення найкращого зчеплення в усіх режимах їзди.

Стійкість
MOTUL NGEN — це технологія створення екологічних мастильних матеріалів від MOTUL. Ці найсучасніші формули є частиною абсолютно нової екологічної концепції.
Порівнюючи переваги для навколишнього середовища очищених базових олив в порівнянні з перевагами первинного виробництва, регенеровані базові оливи створюють лише близько 35% викидів CO2.
MOTUL NGEN 5 складається на до 75% високоякісних регенерованих базових олив, також цей мастильний матеріал заповнюється в новий тип каністри, яка на 50% виготовлена з переробленого пластику та на 100% придатна для повторної переробки.

РЕКОМЕНДАЦІЇ
Міжзмінний інтервал: до 16 000 км, залежно від рекомендацій виробника та може бути змінений в залежності від умов експлуатації.
Можна змішувати з оливами на синтетичній чи мінеральній основі.

Додайте перший відгук
Новий відгук
Оцініть товар
Надіслати
1 862 грн
Доступний

839141111830

Артикул
грн.
дн.
шт.
2848501 1862
24h
6
Зайдіть, щоб
відобразити знижку

1.Нова Пошта, по тарифам перевізника.
2.Самовивіз з пункту видачі.
Докладніше про доставку
Про обмін та повернення

- переказом через платіжні системи банків
- накладеним платежем перевізнику при сумі замовлення від 200 грн.
- в пункті видачи готівкою або карткою

Важливо: деякі товари продаються тільки по повній або частковій передоплаті.
Докладніше про оплату

Докладніше про бонуси

Характеристики
Склад Синтетичне
Місткість 4 л.
В'язкість 10W40
Вгору