0Порівняння товарів
Мотоквартал — Всеукраїнский магазин мототоварів
0
Мій кошик

Мотокуртка Alpinestars Zaca Waterproof (2770954)

Артикул: 2770954

Водонепроникна куртка Zaca в сучасному стилі - це всепогодна спортивна куртка нового покоління з дуже гнучкими ергономічними вставками з м'якої оболонки та знімним капюшоном для комфорту й універсальності.
Zaca забезпечує систему управління мікрокліматом з фіксованою двошаровою водонепроникною мембраною, панелями прямої вентиляції, знімною термопідкладкою і знімним капюшоном з м'якої оболонки; куртка може бути адаптована до погодних умов для універсальності в реальних умовах.
Zaca має текстильну конструкцію з великими еластичними вставками із софтшелу для оптимального поєднання посадки, комфорту, легкості та свободи рухів.

1. Куртка Zaca WP має нову внутрішню конструкцію, яка чудово підходить для додавання захисних вставок за допомогою оновлень з кишенями з легким доступом як для захисту спини, так і для захисту грудей.
Він також оснащений подвійною кишенею, яка підходить як для звичайного, так і для довгого захисту спини, для райдерів, зацікавлених у більшому захисті.
Куртка також має петлі для з'єднання штанів.

2 Завдяки спеціально розробленій посадці, розробленій для забезпечення найвищого рівня активного захисту верхньої частини тіла, куртка Tech-Air® Ready і може вміщати систему подушок безпеки Tech-Air® 5 або Tech-Air®3.
Стратегічно розташовані вставки з еластичних панелей були розроблені для розміщення системи подушок безпеки Tech-Air®, що дає змогу розширюватися під час розкриття подушки безпеки.

3 Броня Nucleon Flex Pro рівня 2 на плечах і ліктях забезпечує оптимальну стійкість до ударів і стирання, а також має виняткову гнучкість для оптимального комфорту.

Додайте перший відгук
Новий відгук
Оцініть товар
Надіслати
Розмір
Виберіть колір
16 751 грн
15 076 грн
Доступний

3206423124XL

Артикул
грн.
дн.
шт.
2770954 15076 14 1
Зайдіть, щоб
відобразити знижку

1.Нова Пошта, по тарифам перевізника.
2.Самовивіз з пункту видачі.
Докладніше про доставку
Про обмін та повернення

- переказом через платіжні системи банків
- накладеним платежем перевізнику при сумі замовлення від 200 грн.
- в пункті видачи готівкою або карткою

Важливо: деякі товари продаються тільки по повній або частковій передоплаті.
Докладніше про оплату

Докладніше про бонуси

Характеристики
Колір Чорний/Білий
Для кого Чоловічий
Матеріал Текстиль
Короткий опис Код виробника: 3206423-12-4XL
Вага: 2.876
Од.виміру: Each
Вгору